Post by bucktitenbopi on Feb 12, 2022 18:34:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Massive Warfare: War of Tanks ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Massive Warfare: War of Tanks IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ скъпоценни камъни генератор на кодове ▞▞▞
▞▞▞ Massive Warfare: War of Tanks 2022 version ▞▞▞
това е забавна игра, но има много проблеми със синхронизирането на сървъра... много често преди битката да започне вече чувам "първо убийство", което е много нечестно... сървърът трябва да може да синхронизира всички играчи едновременно. След това автоматичното прицелване стана по-лошо от последната актуализация, често се насочва към грешна цел далеч зад истинската цел, много досадно на моменти. Плюс защо хеликоптерът е толкова бавен при базова скорост? трябва да е поне с 30% по-бързо от танкове или дори превозни средства на висене...
Вече не мога да надстроя автомобила си след изтегляне на новата корекция, въпреки че парите за надстройката бяха приспаднати, но процесът на надстройка не започна, така че моля, отстранете този проблем за мен възможно най-скоро.
Можете ли да ми кажете защо трябва да започна всичко отначало, когато за първи път започнах. Това се случи два пъти тази година, изглежда, че се случва, когато системите се повредят по някаква причина, когато се прави актуализация. Можете ли да отстраните проблема. Много ми харесва играта, която играя вече почти година.
Massive Warfare: Tank Battles Acțiune gky
Изключително пристрастяващо... много забавление!
Липсва комуникация по време на битка. Добре е да има чат(радиостанция)!!
Подобна на War Machines, но далеч по-добра в почти всяко отношение, това е фантастична игра. Губи една звезда за прекалено скъпа премия и при покупки на приложения. Лоялните играчи напускат War Machines и идват тук, защото се превърна в грабване на пари. Разработчици, моля, не правете същата грешка с играта си. Подредете ги високо и ги продайте евтино вместо това, все пак ще спечелите парите си.
Играта е наистина добра, графиката бих й дала 4/5, контролите 3½/5, наградите събития 3/5 и цялостното игрово изживяване е 4/5. всъщност не плащате много, за да спечелите, можете да събирате пари и злато, за да надстроите вашия хеликоптер, танк или Hover. Става скъпо с надграждането, но това е смисълът на надграждането. Като цяло е добре за онлайн игра за свободното време, когато искате да си починете от други игри.
След всяка игра идва реклама. До много дразнене. Чувства се скучен
Хубава игра, но все още бъгове. 1) T2 танк лесно убит от танк T1. ? Понякога са необходими 8 изстрела (моята огнева мощ 296) само за да убиеш танк Т1 (без бои). Хакове. 2) Първоначално размножаване на танка точно в средата на враговете.3) Другарските танкове внезапно се смениха с вражески танкове в началото на играта.
кн
Нека стигнете толкова далеч, тогава вие просто сте там, за да бъдете убити от играчите, които харчат пари и постоянно нулират там съюз ужасни мачове, можете да отидете дни без печалба загуба на 6 месеца
Хубава игра, но вашата система за насочване се нуждае от работа, на моменти е малко неспокойна, летяща, навсякъде! Новото ви надграждане е гадно! Вдигнахте конкуренцията до по-високи нива и е по-трудно да се състезавате. Системата за насочване все още е гадна, направете нещо! Благодаря за отговора, но системата за насочване все още не се задържа, не заключва насочена цел, ако друг танк е близо!
Добрите контроли на битка не са брилянтни
Добре, така че казах, че публикувах предишен преглед, в който се посочва, че тази игра е измама (бях разочарован), това не е само по себе си, 7-дневната пробна версия всъщност се брои като абонамент и когато приключи повторно абонаментите на Google Play без вашето съгласие, така че бъдете внимателни . Самата игра е добре, макар и малко скучна, стандартната битка с превозни средства, която се опитват да се отделят с танкове, хеликоптери и кораби на въздушна възглавница, което е хубаво. Контролите са средни с прилично количество автоматизирана помощ. Визуалията всъщност е много добра, моделите са хубави.
Massive Warfare: War of Tanks कार्रवाई hrzn
Бих искал powerus да се управлява ръчно. Също така бих искал да мога да купувам нива, по-високи от нашите умения с играта. пепел
Уау! Тази игра просто се промени внезапно примигване с новата пилотна система. Защо всяка онлайн игра трябва да прави това?? За да сложите край на оптимизирана система. Сега се чувства адски нелепо да играеш. И със сигурност играенето става все по-платено. Бъдете справедливи, уважавайте и ценете нашите разходи и не ни притискайте да изпразваме портфейла си, както трябва да правим. Хората просто не могат да прекарат къщата си за игра! Направете отново оптимизирана системата или няма да съм склонен да харча повече за нея и вероятно ще напусна!
Постоянно движение и време на играча.
Защо няма българско знаме?
Наистина ми хареса, докато не смених превозното средство. След това, когато се опитах да се върна към хеликоптера balasik, прекарах много мисии и време, за да създам максимално ниво на него, той върна моя balasik обратно към основната конфигурация и загубих всички нива, които прекарах завинаги, за да постигна. Бях направо ограбен. Позивната ми беше blu7. Не съм доволен и премахнах играта. Върнете ми това, което постигнах, и ще го инсталирам отново. Дори бих бил благодарен, ако създателите се свържат с моя имейл, за да обсъдят
Скука
Платете, за да спечелите. Не можете да се конкурирате с хората, които плащат истински пари за злато в играта, за да закупят по-добри танкове. Просто се появявате и ви убиват, няма смисъл да играете безплатно, за да играете играчи.
Със сигурност я дадох наистина добър ОПИТ, но още в началото открих, че тази игра е с много лошо качество. Не само графиката се нуждае от огромен UPGRADE, но и по отношение на действието, това е наистина лошо 😣Презареждането отнема вечно и това е игра с много бавно темпо, въпреки че останах наоколо и изчаках, докато имам по-добри танкове и също така напълно подобрен. Честно казано наистина съжалявам, че инвестирах толкова много време, за да се наложи само да го деинсталирам. Опитайте го сами и бъдете свой съдник. Но съм сигурен, че ще се съгласите с мен 👎
Защо поправихте грешката в Castle Town? Когато минавате под моста, ще се изкривите в различна област на картата. Много от нас си помислиха, че това е доста готино... после го поправихте! Защо? Честно казано, ако дадете възможност на играчите да се деформират във всички карти, това би направило тази игра много по-забавна.
Много обичам тази игра. Един проблем е, че няма никакви разговори между играчите на отбора по време на войни. Защо разработчиците съхраняват данните за играта след деинсталиране на играта, дори аз не използвам google play! Добавете още физически щети, така че ефектът от играта да стане реален. Добавете още местоположение. В крайна сметка хубава игра.
За сега е добре
Това е добре направена игра, много забавна и има преднина от другите игри, проектирани от "War on a box", че има начини да презаредите горивото, за да продължите да играете, най-важното е да поддържате интерес на всеки, да губи или печели, без значение ако човек може да го запази. За останалото е същата логика какво се случва, ако вложите пари, аз нямам пари, но все пак ми даде гориво да играя, мисля, че това е разумно от тяхна страна, задръжте играчите, парите идват след няколко от тях. Трябва да избягвам да съм онлайн, така че до следващия път.🦁
Здравейте, игрите, които не работят, не се зареждат
Това е добра игра. Графиката може да се прави с надстройка и е малко грешна, когато 1-во качвате, за да играете играта
ако играете с реални тактики, можете да станете недосегаеми
Най-добрата военна игра на танкове и коптери, която съм опитвал, сред всички останали!
Играх това нещо преди 10 месеца беше супер готино и имам втория танк, след което го изтривам сега се връщам назад🔛войната 😊😊
Cooking City - Chef Fever Arkade qnvi