Post by bucktitenbopi on Feb 12, 2022 18:43:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic 4™ Episode I IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod více bodů ▞▞▞
▞▞▞ Sonic 4™ Episode I 2022 version ▞▞▞
Sonic The Hedgehog 2 Classic
Nefunguje to na mém Nexus 6 a mém štítu nvidia, na kterých běží lízátko
Sonic 4™ Episode I 아케이드 jbd
Zvukové efekty herního zvuku jsou ve verzi pro Android nižší než na jakémkoli jiném systému. Také by bylo lepší, kdyby měl podporu Gamepadu.
Sonic The Hedgehog 4™ Episode I 9+ - App Store
Hra je dobrá, ale nesedí moc na platformu. Ovládací prvky dotykové obrazovky na mém telefonu jsou příliš nepřesné na to, aby bylo možné provést některé plošinovky. Upravte trochu úrovně, abyste to zohlednili a měli byste 5/5. Chystám se koupit ovládací periferii, protože se mi líbil originál, ale neměli byste kupovat externí, aby byla hra hratelná.
PROSTĚ SE MI TO LÍBÍ 😀😀😎😁😁
Sonic 4™ Episode I 아케이드 jbd
SEGA, oceňuji skutečnost, že jste aktualizovali hru, aby fungovala na Lollipop. Děkujeme, že posloucháte své fanoušky! Nyní, kdybyste mohli znovu implementovat podporu gamepadu pro Nvidia Shield....
Hrajte jako Sonic the Hedgehog, Tails, Amy, Knuckles a Sonic's new friend, Sticks. Pojďme to udělat! ... Sonic 4™ Episode I. SEGA. 1.5.0.
Angry Birds Friends Arkade fkrn
skutečnost, že je to oficiální sega, bolí
Baví mě to, ale jediná věc je, že to má špatnou grafiku a vidím to
Žádná podpora pro přemapování gamepadů, můj 8bitdo gamepad musí ke skoku používat analogové spouštěče. Vše ostatní je v pořádku.
Někdo jiný neměl první epizodu nefungující vůbec, ale epizoda 2 funguje perfektně! Jsem velmi zmatený proč, protože ep. 2 je mnohem větší co do velikosti a grafiky. Pokud má někdo nějakou radu na toto téma, velmi bych ji přijal a použil. Dík.
Sega, prosím, vyřešte ovládací prvky na obrazovce této hry. Je to nehratelné. Můžete snadno převzít ovládací prvky ze Sonic 4 ep2 nebo Sonic CD, obojí výrazně lepší než toto.
Grafika a hratelnost jsou dobré. Někdy může být ovládání obtížné, protože ztratíte místo. Přidejte prosím lepší způsob uložení místa. Stiskněte nové herní tlačítko nebo ho děti zvednou a vše je ztraceno. Zdá se, že to ani nejde zálohovat. Prosím opravit.
Sonic 4™ Episode I APK - Nejnovější Verze 1.5.0 - Aplikace Pro ...
Tato hra je dobrá
Líbilo se mi to, ale bylo to příliš snadné, chci vrátit peníze
Strašné prostě strašné
Hrát si Color Roll 3D Online - FreeGamesBoom
Otevřu aplikaci, je to bílá obrazovka, pak zčerná, vidím, že ostatní lidé mají problémy s tímto aswelem
Milujte tuto hru. Mít všechny úspěchy v obou epizodách na mé 360. Rád bych hrál mezi třídami, ale přímo to nefunguje. Nenačte ani logo Sega, pouze přejde přímo na černou obrazovku. Dostal jsem Galaxy S6 konkrétně proto, že je to jeden z nejpopulárnějších a očekával jsem solidní podporu...ale s touto hrou jsem takové štěstí neměl. Oprava to rychle změní na 5hvězdičkové hodnocení, ale zatím jsem jen zklamaný.
Opravte prosím pro lízátko 5.0
Pošlete mi peníze zpět
Sakra ty dimp, protože pátá rychlostní zkouška je na hovno
ok, tato aplikace je velmi velmi pomalá, použil jsem 7 herních boosterů a stále je pomalá + přeskakuje snímek, není to můj telefon, protože Sonic 4, epizoda 2 běží velkou rychlostí (lol), aktualizujte, jsem opravdu závislý na Sonic 4, epizoda 1
Tato hra je úžasná a dobře tráví čas
Po několika chybných dřívějších verzích to běží téměř bezchybně, pouze s podivným selháním. Klasický Sonicův vzorec... neposlouchejte hatery. Ztráta hvězdičky za příšerné ovládání (i když to můžete zprovoznit pomocí aplikace wiimote) a žádné úspěchy nebo výsledkové tabulky
jedna z mých oblíbených sonických her. Nikdy nepřestanu milovat modré rozmazání
JE TO VYSOKÉ
Naprosto boží ovládání, neztrácejte čas, pokud nemáte ovladač bluetooth. A nějak se jim podařilo dostat fyziku pohybu Sonic ještě horší než původní 8bitová verze na sega master systému.
Nešikovné ovládání, ale jinak perfektní na SGS1 i9000. Funguje skvěle na nexus 7. Ovládání je stále trochu nešikovné
Nemohu ani získat náhradu a ovládací prvky jsou příliš malé
Sonic the Hedgehog 4 Episode 1 pokračuje přesně tam, kde skončila hra Sonic and Knuckles™. -75%. $9.99. $2.49. Navštívit stránku v obchodu.
I když tato hra nepatří k těm nejlepším, pořád je to malá hra, kterou si zahrajete, pokud se nudíte. To je v podstatě to, co Sonic 4 je
Rychlostní zkoušky jsou příliš hrbolaté žluté, najednou a málo místa