(iOS) Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games کلیدهای نامحدود تقلب می کند
Feb 12, 2022 18:47:03 GMT
Post by bucktitenbopi on Feb 12, 2022 18:47:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کلیدهای نامحدود تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games 2022 version ▞▞▞
Kegilaan di Dapur - Game Restoran Juru masak Arkade ojxu
بازی عالی تا زمانی که به سطوح 1679 و 1680 برسید. حتی با استفاده از الماس برای زمان اضافی تکمیل کردن غیر ممکن است. اکنون تسلیم شدن، بسیار ناامید کننده است
عالی☺
senses musandam 1 www garagegames buckeridge young ...
هشدار!! تبلیغات خیلی زیاد این بازی را انجام نمی دهند فقط پول می خواهند! بازی کردن به دلیل تبلیغات زیاد ناراحت کننده است!! هرگز دانلود و بازی نکنید!! تجربه بد!! اگر می خواهید هیچ تبلیغاتی نداشته باشید، هک کنید! بهتر است بازی های دیگر آشپزی را انجام دهید!!
از مرحله ۱۶ به بعد باز نمیشع😑 واقعا که
Eid Mubarak Food Restaurant is Available Now COOKING Features •38+ Unique locations To Play in this fun new cooking restaurant game •Become Chef & Cookout
خیلی خوب 👏👍
عالییییییییییییییییییییی ولی هیجانی نیست 😿😿😿😿😿😿
دیر نصب پیشه دو ستاره براش زیاده
خیلی بیخوده
این بازی سرگرم کننده و چالش برانگیز است، اما تبلیغ بدون صرف پول برای به دست آوردن جواهرات بسیار دشوار است. جواهرات به شما امکان خرید تقویت کننده را می دهد. تقویتکنندهها تنها راهی هستند که میتوانید پس از عبور از سطح 20، سطوح را شکست دهید. do hv گزینهای برای تماشای ویدیوها برای دریافت جواهرات است، اما برای هر ویدیو فقط 2 جواهر دریافت میکنید و برای خرید مجموعه 3 تقویتکننده، 100 جم هزینه دارد. . بعلاوه هر وقت یک سطح را بازی می کنید، می توانید یک ویدیو تماشا کنید. تا زمانی که کلیدی به دست نیاورید که به شما امکان می دهد به رستوران بعدی بروید، نمی توانید به سطح جدیدی بروید.
این یک بازی سرگرم کننده است. تنها شکایت من این است که می توانستید سطح 30-2 را بسیار آسان تر و قابل قبول کنید. من فقط می توانم 19 نفر را در این مدت کوتاه بدست بیاورم نه 22 نفر
باحاله ولی مرحله 27 واقعامسخرس 😠😠
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games. 9.3. Hunt Cook. 10.0. More. Discover App. PUBG MOBILE: Aftermath. 8.7. Hyper Front. 7.2. Hill Climb Racing.
باهاله
سلام من دوستش دارم اما مرحله پیتزا گیر کردم چندماهه دلمم نمیاد پاکش کنم الماسامو هی میخوره بعدم بازم میبازم.
بازی خوبیه فقط مرحله مرحله هاش حیلی سخته باید با جم ردش کنی خیلی هم کم جم میده
۵عااا
این بازی را خیلی دوست دارم... تنها چیز این است که نمی توانی با پول چیزی بخری... به سختی جواهری به دست می آوری... که به سختی به دست می آید
برنامه ی جذابی خیلی خوبه
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Аркади xft
عالیع
از این لذت می بردم، اما از بازی هایی که همیشه پول می خواهند خسته شده بودند. نمی توان بیشتر از این رفت، پس آن را حذف نصب کنید.
بازی Cooking Madness با لینک مستقیم، نصب نسخه جدید بازی تب آشپزی برای اندروید؛ در این بازی مدیریت رستوران جالب به استاد آشپزی تبدیل
بسیاری از تبلیغات که باید قبل از ادامه بازی تماشا شوند، بنابراین من باید برای ادامه بازی، اتصال خود را قطع کنم، اما بعد از یک روز نیاز به اتصال برای بازی دارم، و اکنون نمی توانم بدون اتصال بازی کنم، چرا باید تبلیغات را در هر سطحی که شروع می کنم تماشا کنم؟ دارم وقتمو صرف تماشای تبلیغات تلف میکنم🙄
نبننیننن
من تو مرحله ۱۹۶ گیر کردم زمان خیلی کم میارم جم هم تموم کردم از سکه نمیشه استفاده کنم؟ قلک خوکی هم پر شده اون رو چجوری استفاده کنم؟لطفا کمک کنید
نوعی زیبا با سرعت. سرگرمی برای بچه ها یا اگر فقط می خواهید چیزی را به هم بزنید
خیلی سخته زمان کم میده
Games و بصورت رایگان.
خیلی بده یک دقیقه می خوای کاری انجام بدی بهت فرصت نمیدن اصلا همین یک ستاره هم براش خیلی خیلی زیاده 😑😑😑😑
عاشق این بازی شما را مجبور به خرید چیزی برای پیشبرد نمی کند. و بدون وقفه در تبلیغات
الان حدود 2 سال است که بازی می کنم و در ابتدا مشکلی نداشتم. این بازی بهترین بازی من بود و همیشه هر روز آن را بازی می کردم اما دیگر نه. چرا؟ 👉 اول و مهمتر از همه، بازی کردن غیرممکن شده است. می توانید هفته ها در یک سطح خاص گیر کنید. وقتی اینقدر سخت می شود، بازی دیگر چالش برانگیز نیست، بلکه آزاردهنده می شود. ثانیاً من دلیلی نمی بینم که سکه های دنیای قبلی به دنیای بعدی منتقل نشوند. قبلا بود اما دیگر نه که معنی ندارد.
سلام این بازی خیلی خوبه ولی یه مشکل داره اون هم قسمت زمانی این بازیه اگه میشه این قسمت رو حذف کنید. متشکرم
من از بازی تا سطح 3 بسیار لذت بردم، جایی که بسیاری از بازیهای با برچسب "سخت" بدون استفاده از ابزار کمکی تقریبا غیرممکن است. اینها البته هزینه دارند. فاقد تعادل بین چالش برانگیز بودن برای لذت بردن است، اما نه آنقدر چالش برانگیز که پیشرفت در سطوح غیرممکن به نظر برسد، مگر اینکه بخواهید برای بازی هزینه کنید.
Blend It 3D कैज़ुअल गेम ruh
بده
بدترین بازی 🖕😩