Post by bucktitenbopi on Feb 12, 2022 18:25:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jigsaw puzzles - παζλ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jigsaw puzzles - παζλ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά περισσότερα κλειδιά ▞▞▞
▞▞▞ Jigsaw puzzles - παζλ 2022 version ▞▞▞
Oreo cen ine kako
Jigsaw Puzzles - puzzle games თავსატეხი obr
Υπέροχο παιχνίδι παζλ. Πάρα πολλή διαφήμιση.
Μόλις τελείωσα το πρώτο μου παζλ. Μέχρι στιγμής μου αρέσει, αλλά θα ήθελα να μπορούσα να το μεγαλώσω για να χρησιμοποιήσω περισσότερο την οθόνη μου.
Πολύ καλό παιχνίδι!
Τα κομμάτια είναι δύσκολο να μετακινηθούν. Οι εικόνες είναι υπέροχες
Τελειο. Λιγο δυσκολο στο συρσιμο αλλα αξιζει
Εξαιρετική και ενδιαφερουσα εμπειρια
40\
Έχω ένα Galaxy Tab S2. Τα παζλ είναι πολύ ωραία με μεγάλη ποικιλία. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι κάνοντας τα παζλ ζεσταίνεται το tablet μου και αδειάζει την μπαταρία πολύ γρήγορα. Έχω πολλά άλλα παιχνίδια που παίζω αλλά αυτό είναι το μόνο που ρουφάει πραγματικά το ζουμί!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εξακολουθώ να λατρεύω αυτήν την εφαρμογή, αλλά από την τελευταία ενημέρωση, η διαφήμιση στο κάτω μέρος της οθόνης προκαλεί το πάγωμα του tablet μου!! Ελπίζω να μπορέσετε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα!!
Δεν φορτώνει τις εικόνες. Έκανα το πρώτο μου παζλ αλλά δεν φορτώνει αλλά.
Jigsaw Puzzles - jocuri puzzle Puzzle qqbl
Legpuzzel spelletjes - puzzle Puzzel znad
Τόνοι δωρεάν παζλ! Ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια παζλ! Επεξεργαστείτε τη νέα ενημέρωση ηχητικά εφέ SUCK, αλλάξτε την ξανά!!!! Ενημέρωση: ΜΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!! Γιατί είναι τόσο διαφορετικό από πριν;
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Κομμάτια λείπουν σχεδόν από κάθε παζλ. Πολύ απογοητευτικό.
War Machines: танковые бои Toiminta ori
Είναι φανταστικό
Έπρεπε να μειώσω από 5 αστέρια, καθώς μετά την αναβάθμιση του τηλεφώνου μου, η έκδοση άλλαξε και δεν μπορώ πλέον να καθαρίσω τα πεταμένα κομμάτια πίσω στην κορδέλα όταν φτάσω στο τέλος και ο αριθμός των διαφημίσεων είναι πραγματικά ενοχλητικός! Θα πρέπει να ψάξω για άλλη εφαρμογή νομίζω.
Μια χαρά!
Πρέπει να κοιτάξετε το ολοκληρωμένο παζλ κατά την επίλυση.
Ευχάριστο
Υπέροχο παζλ! κρίμα για τις μπερδεμένες διαφημίσεις banner μέχρι κάτω;
Πολύ δημιουργικό!!!
Υπέροχο εκτός από την εφαρμογή covid με τα παιδιά να τους λένε τι να πουν για να φοβούνται οι άνθρωποι εάν δεν αφαιρεθεί, θα απεγκαταστήσω την εφαρμογή σας.
Διασκεδαστική!
Απολάμβανα τα δωρεάν παζλ μέχρι που έκανα ένα και έλειπε το τελευταίο κομμάτι. Επειδή δεν υπήρχε τελευταίο κομμάτι, δεν μπόρεσα να τελειώσω και να περάσω σε ένα νέο παζλ. Αφού κάνετε τυχαίο κλικ σε μερικά εικονίδια στην κορυφή, το κομμάτι του παζλ εμφανίστηκε στη θέση του και το παιχνίδι τελείωσε. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί αυτό. Εκσυγχρονίζω. Πρόσφατα χρειάστηκε να κάνω απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση και έχασα όλα τα παζλ και τους πόντους μου. Άλλα παιχνίδια που παίζω μπορώ να τα αποθηκεύσω και να μην χάσω αυτό που έχω κάνει. Δεν υπάρχει τρόπος να δω να σώσω.
Τα παζλ δεν ήταν ποτέ πολύ εύκολα για μένα, αλλά αυτό είναι διασκεδαστικό. Μου αρέσει που μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο δυσκολίας του παζλ. Έχουν πολλά δωρεάν παζλ? αλλά μακάρι να ήταν πιο χαριτωμένα παζλ με ζώα που ήταν δωρεάν ή απλώς πιο δωρεάν γενικά.
Η τελευταία ενημέρωση είναι κακή, όλα είναι αργά τώρα. Υπάρχει μια δυσκολία στην κοπή... Πρέπει να διορθωθούν ορισμένα προβλήματα σφαλμάτων 🤞
Αφού πλήρωσα 5,49 $ για να απαλλαγώ από τις υπερβολικά συχνές, αντιπαθητικές διαφημίσεις, απολαμβάνω το παιχνίδι πολύ περισσότερο. Ωστόσο, αφού ξεκίνησαν 3-4 παζλ, τώρα, κάποιοι από αυτούς βγάζουν κομμάτια που λείπουν. Θα το έβαζα στην κατηγορία του "Έλα φίλε!" Τρία από τα τέσσερα είχαν λείπει κομμάτια στα σύνορα. Δουλεύω σε ένα τώρα που του έλειπαν δύο κομμάτια περιγράμματος, οπότε ξεκίνησα ξανά το παζλ. Υπάρχει ακόμα ένα κομμάτι που λείπει αφού έκανα το περίγραμμα δύο φορές τώρα. Μπορεί να απογοητευτώ αρκετά ώστε να το απεγκαταστήσω κάποια στιγμή.
Διασκεδαστικό..και εθιστικό.. Πέρνας την ώρα σου ευχάριστα
Πρέπει ακόμα να καταλάβω πώς να πάω μεταξύ της ολοκληρωμένης εικόνας και του παζλ σε εξέλιξη. 😄 Ενημέρωση: 31/8/2021 Χρησιμοποιώ για πρώτη φορά tablet Samsung και πρέπει να πω ότι θα επιστρέψω στην επίλυση γρίφων στο τηλέφωνό μου Samsung. Τα 75χρονα μάτια μου προτιμούν πολύ τη μικρότερη οθόνη και κάνω τα παζλ 144 τεμαχίων. Η μόνη μου επιθυμία είναι με κάποιο τρόπο να ονομάσετε τα ορόσημα και τα αστικά τοπία με το όνομα/χώρα. Επίσης, στην 4+ ετών δισέγγονή μου αρέσει πολύ να κάνει τα παζλ 36 κομματιών. Ευχαριστώ!
Απαράδεκτο να σταματάς το παιχνίδι για Α Β λόγο και να το βάζει απ' την αρχή και μερικές φορές δεν το βρίσκω
Πάρα πολλές διαφημίσεις κάνουν αυτό το παιχνίδι πραγματικό πόνο.
Τέλειος!
Πολύ εφαρμογή ωραία!
Μου αρέσουν τα παζλ. Μου αρέσει αυτό γιατί μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των κομματιών που θέλετε. Το καλύτερο παζλ που έχω βρει και το κρατάω. Σας ευχαριστώ!
Jigsaw Puzzles - puzzle games புதிர் qcq
Ακονίζει τη μνήμη μου..με χαλαρώνει..τα ζωηρά χρώματα με έκαναν να συναρπάζομαι και και τελείωσα εύκολα κάθε παζλ..♡♡☆☆
Μόλις έκανα το πρώτο μου παζλ και αποσυνδέθηκα δύο φορές. Θα σας ενημερώσω μόλις μάθω πώς να ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΩ αυτήν την εφαρμογή. Έχει περάσει καιρός, αλλά έπαιζα στην εφαρμογή σας και διακόπηκα τόσες φορές ενώ έκανα μια φωτογραφία που θα απεγκαταστήσω την εφαρμογή σας. Κρίμα γιατί έχετε μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις.
- ΠΟΛΥ πάρα πολλές διαφημίσεις: κάθε δύο λεπτά και μετά από κάθε διάλειμμα, κ.λπ. ΠΟΛΥ ενοχλητικό και tbh δεν είχε ποτέ αυτό με άλλες εφαρμογές παζλ στο παρελθόν. - Χωρίς δίσκους ταξινόμησης, οπότε καταλήγετε με ακατάστατους σωρούς στον πίνακα. - Ο χώρος περιορίζεται αποκλειστικά στο μέγεθος του ίδιου του παζλ = εάν συναρμολογήσετε κομμάτια μεταξύ τους και η ομάδα βγει έξω από την άκρη, τότε ολόκληρη η παρτίδα «πηδά» πίσω μέσα, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσετε να μετακινείτε κομμάτια. Μανιώδης παζλ, αλλά αφού έχει ήδη διαγραφεί μόνο η εφαρμογή 1 και 1/2 παζλ.
Jigsaw Puzzles - puzzle games புதிர் qcq
Θα του έδινα πέντε αστέρια, αλλά αν το παζλ δεν θα είχε ξεκινήσει, το σφάλμα θα ήταν πέντε αστέρια.
Ειξα καιρο να περα βραια μια καλχ εμπιρια
Αν και το παιχνίδι είναι καλό, είναι πραγματικά επιβαρυντικό να ασχολείσαι με όλες τις διαφημίσεις. Πρέπει να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση πριν παίξετε, στη μέση του παζλ και ξανά μετά το παζλ. Αυτό είναι καταχρηστικό και καταστρέφει ό,τι διασκέδαση μπορεί να υπάρχει. Μην είσαι τόσο άπληστος.
Από χθες η εφαρμογή παγώνει και στη συνέχεια κλείνει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια ενός παζλ. Λατρεύω απόλυτα αυτήν την εφαρμογή. Ναι, υπάρχουν διαφημίσεις, αλλά κάθε εφαρμογή τις έχει.
Εντάξει. Καταλαβαίνω ότι ο σχεδιαστής θέλει να επωφεληθεί από το παιχνίδι, αλλά το να διακόψει στη μέση ενός παζλ για να εισαγάγει μια διαφήμιση, αυτό είναι πολύ μακριά. Μου άρεσε τα διαφορετικά επίπεδα διαθέσιμα για κάθε παζλ και τα παζλ που έκανα ήταν όμορφα. Έλα όμως! Αντιο σας.
Η εφαρμογή είναι ως επί το πλείστον απλή στη χρήση και είναι αυτό που λέει ότι είναι. Το θέμα είναι ότι τα κομμάτια θα εξαφανιστούν πάνω σου, θα είναι κυριολεκτικά στην οθόνη και θα περάσουν από μια διαφήμιση ή θα ξαναμπούν στο παζλ και θα φύγει (ή ακόμα και θα το βάλεις πολύ κοντά στην άκρη). Ο μόνος τρόπος για να το επαναφέρετε είναι να παρακολουθήσετε διαφημίσεις για "συμβουλές". Δεν είναι μια υπόδειξη όταν σκόπιμα κάνετε κομμάτια να φεύγουν για να επιβάλετε περισσότερες διαφημίσεις. (Και ναι, αυτή είναι η λύση τους αν κοιτάξετε τη βοήθεια/Συχνές ερωτήσεις)
Legpuzzel spelletjes - puzzle Puzzel znad
Προκλήσεις, δεν υπάρχει αρκετός χώρος για μετακίνηση, εξακολουθεί να είναι διασκεδαστικό να παίζετε
Δεν έχει όλα τα κομμάτια.
Καλό παιχνίδι, αλλά κάνω απεγκατάσταση γιατί τώρα κάθε φορά που συνδέω ένα κομμάτι έχω μια διαφήμιση. Λίγο γελοίο 🙄 κατά τη γνώμη μου.
Είναι καλό, αλλά είναι λίγο βαρετό, μου αρέσει, αλλά θέλω μουσική σε αυτό, τότε θα το λατρέψω, οπότε βάλτε μουσική σε αυτό παρακαλώ
Αγόρασα ένα νέο τηλέφωνο και δεν μπορώ πλέον να χρησιμοποιήσω τον χώρο γύρω από το πλαίσιο για να ταξινομήσω κομμάτια. Σαφώς αρνητική αλλαγή.
Μου αρέσουν τα παζλ ακονίζουν το μυαλο περνας ευχαριστα την ωρα
Του βάζω τέσσερα αστέρια γιατί κάποια πρέπει να τα πληρώσεις